Теоретико-методологічні особливості процесу розробки динамічних конкурентних стратегій підприємств хлібопекарської галузі
DOI:
https://doi.org/10.18524/2413-9998.2018.3(40).148389Ключові слова:
хлібопекарська галузь, динамічна стратегія, стратегічний процес, конкуренціяАнотація
У статті досліджено теоретико-методологічні особливості процесу розробки динамічних конкурентних стратегій підприємств хлібопекарської галузі. Визначено ключові елементи стратегічного процесу, а також особливості формування стратегій підприємств хлібопекарської галузі.
Посилання
Ansoff, Y. (1989). Strategicheskoe upravlenie [Strategic management]. Moskva : Ekonomika. [in Russian].
Porter, M. (2003). Mezhdunarodnaia konkurentsiia [International competition]. Moskva : Mezhdunar. оtnosheniia. [in Russian].
Kynh, U., Klyland, D. (2012). Strategicheskoe planirovanie i khoziaistvennaia praktika [Strategic planning and business practice]. Moskva : Progress. [in Russian].
Ansoff, Y. (2004). Novaia korporativnaia strategiia [New corporate strategy]. Sankt-Petersburg : Piter. [in Russian].
Trauffler, G. & Tschirky, H. (2007). Sustained Innovation Management. US : Palgrave Macmillan.
Christiansen, J. (2000). Competitive Innovation Management. US : Palgrave Macmillan.
Pushniak, E. V. (2014). Metodologiia strategii innovatsionnoi deiatelnosti [Methodology of innovation strategy]. Moskva : INITS «PATENT». [in Russian].
Porter, M. (2005). Konkurentsiia: ucheb. posobye [Competition: work book]. Moskva : Izdatelskii dom «Viliams». [in Russian].
Mintzberg, H. (1979). The Structuring of organizations: a synthesis of the research. US : Prentice-Hall.
##submission.downloads##
Опубліковано
Як цитувати
Номер
Розділ
Ліцензія
Авторське право (c) 2018 Ринкова економіка: сучасна теорія і практика управління
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.
Правовласниками опублікованого матеріалу є авторський колектив та засновник журналу на умовах, що визначаються видавничою угодою, що укладається між редакційною колегією та авторами публікацій. Ніяка частина опублікованого матеріалу не може бути відтворена без попереднього повідомлення та дозволу автора.