Управлінська команда: сучасні технології формування - Борщ, В. І.; Бевзюк, Д. В. (Ринкова економіка: сучасна теорія і практика управління, 2018)
У статті розглянуті сучасні методи формування управлінської команди, які вирішують проблему створення ефективного управлінського составу. Визначена проблема формування та ефективної роботоспроможності управлінської команди на підприємстві. Розглянуті сучасні методи формування управлінської команди. Запропоновано сучасні методи формування, а саме цілеорієнтований (заснований на цілях), міжособистісний (інтерперсональний), рольової і проблемно-орієнтований. Розглянуті етапи та стадії розвитку команди.