Компетентнісний підхід в підготовці менеджерів в умовах змін - Дорошук, Г. А. (Ринкова економіка: сучасна теорія і практика управління, 2018)
У статі обґрунтовано необхідність компетентністного підходу для підготовки менеджерів в умовах змін. Розглянуто види та опис компетенцій з управління змінами. Сформовано компетенції щодо управління змінами в організації за рівнями менеджменту.