Тенденції контейнерних перевезень в Україні - Церковна, А. В.; Харламова, В. В. (Ринкова економіка: сучасна теорія і практика управління, 2018)
У статті досліджуються особливості контейнерних перевезень в Україні на сучасному етапі їх розвитку, проаналізовано актуальні проблеми розвитку контейнерних перевезень, їх переваги та недоліки. У статті розглянуто вплив держави на розвиток контейнерних перевезень і порівняльна динаміка за попередні роки в Україні. Здійснюється пошук шляхів ефективності державної політики в галузі контейнерних перевезень.