Імплементація норм і принципів сучасного міжнародного права у внутрішнє право (порівняльно-правові аспекти) - Плавич, Володимир Петрович (Ринкова економіка: сучасна теорія і практика управління, 2017)
Стаття присвячена розгляду питань імплементації норм та принципів сучасного міжнародного права в умовах глобалізації. Увагу зосереджено на зростаючій інтегруючій ролі міжнародного права між національними правовими системами шляхом комплексного порівняння першого з останніми, а також уніфікації їх норм і принципів на ґрунті спільних онтологічних та аксіологічних засад.