Методичні підходи до оцінки ефективності корпоративного управління в Україні. - Рудінська, Є. В. (Ринкова економіка: сучасна теорія і практика управління, 2014)
У статті розглядається проблема забезпечення ефективного корпоративного управління. Автором класифікуються моделі корпоративного управління за окремими ознаками класифікації: за ступенем концентрації власності; за функціональним призначенням Ради директорів; за структурою спостережних і виконавчих органів корпоративного управління.