Зовнішньоекономічна діяльність Одеського порту в період столипінської реформи. - Борисов, М. Ю. (Ринкова економіка: сучасна теорія і практика управління, 2014)
В статті представлена динаміка зовнішньоекономічної діяльності Одеського порту за 1909−1913 роки на фоні аграрної реформи П.А.Столипіна, яка проводилась в Росії на початку ХХ століття.