Характеристика відмінних ознак суб`єктів адміністративно−процесуальних правовідносин. - Ченкова, Н. Я. (Ринкова економіка: сучасна теорія і практика управління, 2014)
Досліджено принцип рівності перед законом і судом. Досліджено чи впливають відмінні ознаки, за якими розрізняються учасники адміністративного процесу, на ефективність дії вказаного принципу.