Особливості прийняття інвестиційних рішень фізичними особами на ринку цінних паперів. - Котова, М. В. (Ринкова економіка: сучасна теорія і практика управління, 2014)
Проаналізовано особливості інвестування трейдерами на ринку цінних паперів. Досліджено шляхи спрощення інформації індивідуумів, які приводять до систематичних помилок. Визначені основні етапи прийняття рішень на ринку цінних паперів, які враховують особливості індивідуумів.