Щодо співвідношення категорій «право на участь у товаристві», «права учасника господарського товариства», «корпоративні права» - Смітюх, А. В. (Ринкова економіка: сучасна теорія і практика управління, 2014)
У статті розглядається проблема співвідношення передбачених різними актами законодавства України категорій «право на участь у товаристві», «права учасника господарського товариства», «корпоративні права»